Stap over die drempel en start met offline netwerken!

Ik zal je in deze blog niet gaan vervelen met het nut en het positieve effect van netwerken, want daar heb je als ondernemer ongetwijfeld al genoeg artikelen, blogs en posts over gelezen. Wat ik je wel ga vertellen is dat er als (startend) ondernemer eigenlijk geen excuus is om geen tijd in netwerken te steken of om het uit te stellen. That’s right!

Lees meer...

3 handige apps voor een georganiseerder leven

Hoe ga jij om met de continue stroom van meldingsgeluidjes van alle apps op je smartphone en laptop? De stortvloed aan informatie en prikkels die tegenwoordig op dagelijkse basis op ons afkomt is gigantisch en overheersend. Het leidt je af van belangrijke bezigheden en zorgt voor verminderde concentratie. En dat zorgt voor chaos. Maar hoe kun je nou diverse apps inzetten om meer orde en organisatie op jouw apparaten en in jouw leven te realiseren?

Lees meer...

Delete your account

Afgelopen maanden komt Facebook steeds vaker negatief in het nieuws. Jaren geleden begon het met af en toe een artikel of item over een misstap van Facebook. Maar inmiddels volgen de schandalen elkaar in een razend tempo op: misbruik van persoonlijke gegevens, stiekeme experimenten, onjuiste adverteerdersstatistieken en berichten die zonder toestemming openbaar gemaakt worden. De lijst groeit nog steeds

Lees meer...

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Inspiratie, simpel gezegd: je hebt het of je hebt het niet! Het kan ervoor zorgen dat je je heerlijk voelt, alsof je de wereld aankunt. Maar als het je aan inspiratie ontbreekt kun je je juist futloos en zelfs een beetje verloren voelen.Hoewel het niet iets tastbaars is, heeft ‘inspiratie’ wel een groot effect op alles dat je onderneemt. Maar wat is inspiratie nou precies? En nog belangrijker: waar haal jij je inspiratie vandaan?

Lees meer...

Even offline? No big deal!

Raak jij in de stress als je een paar dagen offline bent geweest op social media? Ben je bang dat klanten hun interesse verliezen en direct naar de concurrent rennen? Dan wordt het tijd voor een andere kijk op zaken. Te veel online zijn kan namelijk juist tegen je gaan werken. Velen van jullie zullen het ongetwijfeld niet met mij eens zijn, maar ik ben het in de laatste weken anders gaan zien.

Lees meer...