Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Inspiratie, simpel gezegd: je hebt het of je hebt het niet! Het kan ervoor zorgen dat je je heerlijk voelt, alsof je de wereld aankunt. Maar als het je aan inspiratie ontbreekt kun je je juist futloos en zelfs een beetje verloren voelen.
Hoewel het niet iets tastbaars is, heeft ‘inspiratie’ wel een groot effect op alles dat je onderneemt. Maar wat is inspiratie nou precies? En nog belangrijker: waar haal jij je inspiratie vandaan?

LEES MEER

0
0

Even offline? No big deal!

Raak jij in de stress als je een paar dagen offline bent geweest op social media? Ben je bang dat klanten hun interesse verliezen en direct naar de concurrent rennen? Dan wordt het tijd voor een andere kijk op zaken. Te veel online zijn kan namelijk juist tegen je gaan werken. Velen van jullie zullen het ongetwijfeld niet met mij eens zijn, maar ik ben het in de laatste weken anders gaan zien.

LEES MEER

0
0

Hoe maak je van stress je vriend?

Stress PopartJe kent het vast wel: zenuwen en spanning voorafgaand of tijdens een moeilijk tentamen, een belangrijk gesprek, een presentatie of een sollicitatie. Of het continue knagende, gespannen gevoel dat je ontzettend veel moet doen in heel weinig tijd. Stress ontstaat in allerlei verschillende situaties en heeft overduidelijk invloed op je lichaam. Stress zou volgens velen gevaarlijk en schadelijk zijn voor je gezondheid en zelfs tot een vroegtijdige dood kunnen leiden.

LEES MEER

0
0

Hoe schrijf je een goede webtekst?

Het schrijven van een goede, pakkende tekst is een flinke opgave. En dan is het schrijven van webteksten al helemaal een vak apart. Er zit een wereld van verschil tussen het opstellen van een ‘gewone’ tekst of een tekst voor op een website.
Er zijn dan ook veel punten te benoemen waarop je kunt focussen om een effectieve webtekst te schrijven. Ik zal in deze blog de belangrijkste punten met je delen.

LEES MEER

0
0

Haal alles uit je sterrenbeeld!

Ik stond in een boekenwinkel in Arnhem en ik moet een jaar of 19 zijn geweest. Niet op zoek naar iets specifieks maar ik wilde gewoon een interessant, nieuw boek scoren. Mijn ogen gleden langs de dikke, houten boekenplanken en toen sprong het boek er voor mij meteen uit: Haal het beste uit uzelf! Leeuw.

LEES MEER

0
0

Het positieve effect van persoonlijke marketing

Het is voor ondernemers al jaren een belangrijke trend in de marketingwereld; het personaliseren van de communicatie naar je (potentiële) klanten. Bekende voorbeelden van dit soort persoonlijke marketing zijn de e-mails met op de klant afgestemde aanbiedingen van de Albert Heijn naar aanleiding van aankopen die de klant doet met de persoonlijke bonuskaart of de verjaardagsmail van Bol.com met een felicitatiefilmpje en een persoonlijke kortingscode.

Dat het werkt is inmiddels wel duidelijk, maar wat houdt deze persoonlijke marketing nou eigenlijk precies in en waarom werkt het zo effectief? Laten we hier eens wat dieper op in gaan…

LEES MEER

2
0