Diensten

“Hoe is het eigenlijk gesteld met mijn online zichtbaarheid?” Als moderne ondernemer is het verstandig om jezelf deze vraag regelmatig te stellen. Trekt je website voldoende bezoekers? Wordt je blog wel gelezen? Krijg je regelmatig likes en responses op je social media posts én blijft je doelgroep in contact met je door je te blijven volgen en zo een connectie te maken? Kortom: wordt jouw boodschap wel gehoord door jouw doelgroep?

 

Met aantrekkelijke teksten, ondersteuning op het gebied van social media, waardevolle interviews en onderhoud van persrelaties, helpt Bureau Britt je met het uitdragen van jouw boodschap om zo de beste versie van je organisatie te realiseren.

Topprioriteit hierbij is om persoonlijke en op de klant afgestemde service aan te bieden. Want iedere ondernemer is ten slotte anders!

 

 

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.

Bureau Britt biedt ondersteuning voor…

 

Ladyboss at workCopywriting

Aantrekkelijke, inspirerende en natuurlijk foutloze (wervende) teksten zijn onmisbaar voor organisaties. Teksten voor op jouw website, voor in jouw blogs, nieuwsbrieven, persberichten en teksten voor op jouw social mediakanalen.

Je komt op internet regelmatig langdradige, saaie stukken tekst tegen waar je je als lezer met moeite doorheen weet te worstelen. Zo wil je het dus niet. Maar hoe ziet een goede tekst er dan uit? En hoe houd je de aandacht van een lezer vast?
Een goede tekst straalt professionaliteit uit, roept op tot actie, draagt bij aan jouw expertstatus als ondernemer en past bij jou en je organisatie.

 

SEO-proof

Met deze zaken in gedachten schrijft Bureau Britt aantrekkelijke en passende teksten die echt gelezen worden en bovendien SEO-proof zijn. Foutloze, rake teksten op maat, die bijdragen aan de online zichtbaarheid van jouw organisatie en met een duidelijke call to action. Ook het herschrijven en optimaliseren van bestaande teksten neemt Bureau Britt graag voor haar rekening.

 

 

 

 

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.

 

Social media appsSocial media & Personal Branding

Iedere organisatie en iedere doelgroep verschilt en is op een andere manier te bereiken. Om als ondernemer – of je nu een ZZP’er bent of tot een groter bedrijf behoort – een goede binding met je (potentiële) klanten te krijgen en deze relaties ook te kunnen onderhouden, is social media tegenwoordig een vereiste. Veel ondernemers hebben wel een Facebook-, Twitter- of Instagrampagina, maar toch blijft het gewenste resultaat vaak uit: blijvend contact en interactie met de doelgroep, naamsbekendheid en een goede vindbaarheid op het internet (Search Engine Optimization).

 

Netwerken - Don't build LINKS. Build RELATIONSHIPS.

Bureau Britt geeft social media-advies op maat om het social mediabeleid op te zetten, te vernieuwen of uit te breiden en biedt daarnaast ondersteuning bij het uitwerken en implementeren van het (vernieuwde) social mediabeleid. Denk hierbij aan het creëren van passende, originele content in de vorm van berichten, foto’s, korte filmpjes en gratis weggevers. Hierbij wordt er gekeken naar de verschillende social mediakanalen en wordt gefocust op de persoonlijke wensen van de klant. Ook onderhoud van de verschillende social mediakanalen is een onderdeel dat Bureau Britt voor haar rekening kan nemen, zowel gedeeltelijk als volledig.

 

 

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.

Media

 

Persrelaties

Plan je als organisatie zijnde een groot event, een open dag, een informatieavond, organiseer je de spectaculaire opening van een nieuw pand, voert je bedrijf een belangrijke verandering door of is er ander belangrijk nieuws te melden aan de buitenwereld? Bureau Britt kan hierbij de schakel vormen tussen organisatie en media.

Door mijn ervaring als journalist en als pers- en communicatiemedewerker heb ik inzicht in het gehele speelveld en die kennis kan ik inzetten om tot goed contact te komen met de media. Hierbij hoort onder andere het mondelinge contact en het onderhouden van relaties met lokale en landelijke media, het maken van de juiste connecties, het opstellen van persberichten, het schrijven van verklaringen en ondersteuning bij het voorbereiden van persconferenties en presentaties voor de pers.

Media - Microfoons

 

Korte bedrijfsfilmpjes

Daarnaast levert Bureau Britt ondersteuning bij en input voor het produceren van korte bedrijfsfilmpjes. Hierbij gaat het met name om het aandragen en uitwerken van ideeën rondom de verhaallijn, het script, de beeldenkeuze en de informatie-input.

 

Interviewen

Bij zowel mediacontact als bij het produceren van filmmateriaal voor je onderneming speelt informatieoverdracht een grote rol. Een manier om aan geschikte informatie te komen of om juist de informatie over te brengen is interviewen. Bureau Britt kruipt zonder problemen in de rol van de daadkrachtige interviewer. Of het nu gaat om een beknopt nieuwsinterview voor op de bedrijfswebsite of voor in de bedrijfsfilm óf om een uitgebreid diepte-interview voor in een vakblad of nieuwsbrief; Bureau Britt pakt het op en maakt er een goedlopend verhaal van.

 

 

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.