Diensten

“Hoe is het eigenlijk gesteld met mijn online zichtbaarheid?” Als moderne ondernemer is het verstandig om jezelf deze vraag regelmatig te stellen. Trekt je website voldoende bezoekers? Wordt je blog wel gelezen? Krijg je regelmatig likes en responses op je social media posts én blijft je doelgroep in contact met je door je te blijven volgen en zo een connectie te maken? Kortom: wordt jouw boodschap wel gehoord door jouw doelgroep?

 

Met aantrekkelijke teksten, ondersteuning op het gebied van social media, waardevolle interviews en onderhoud van persrelaties, helpt Bureau Britt je met het uitdragen van jouw boodschap om zo de beste versie van je organisatie te realiseren.

Topprioriteit hierbij is om persoonlijke en op de klant afgestemde service aan te bieden. Want iedere ondernemer is ten slotte anders!

 

Wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen of meer weten over mijn prijzen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.

Bureau Britt biedt ondersteuning voor…

 

Copywriting

Aantrekkelijke, inspirerende en natuurlijk foutloze (wervende) teksten zijn onmisbaar voor organisaties. Teksten voor op jouw website, voor in jouw blogs, nieuwsbrieven, persberichten en teksten voor op jouw social mediakanalen.

Je komt op internet regelmatig langdradige, saaie stukken tekst tegen waar je je als lezer met moeite doorheen weet te worstelen. Zo wil je het dus niet. Maar hoe ziet een goede tekst er dan uit? En hoe houd je de aandacht van een lezer vast?
Een goede tekst straalt professionaliteit uit, roept op tot actie, draagt bij aan jouw expertstatus als ondernemer en past bij jou en je organisatie.

Ladyboss at work

Met deze zaken in gedachten schrijft Bureau Britt aantrekkelijke, originele en passende teksten die echt gelezen worden. Met de juiste teksten voor jouw organisatie wek je de interesse van jouw potentiële klant en zorg je voor een betere vindbaarheid (SEO).
Bureau Britt helpt je met foutloze, rake teksten op maat die bijdragen aan de online zichtbaarheid van jouw organisatie en een duidelijke call to action bevatten. Ook het herschrijven en optimaliseren van bestaande teksten neemt Bureau Britt graag voor haar rekening.

 

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.

Social media & Personal Branding

Iedere organisatie en iedere doelgroep verschilt en is op een andere manier te bereiken. Om als ondernemer – of je nu een ZZP’er bent of een grotere organisatie runt – een goede binding met je ideale klant te krijgen en deze relatie ook te kunnen onderhouden, is social media tegenwoordig een vereiste. Veel ondernemers hebben wel een Facebook-, Twitter- of Instagrampagina, maar toch blijft het gewenste resultaat vaak uit: blijvend contact en interactie met jouw doelgroep, meer naamsbekendheid realiseren en een goede vindbaarheid op het internet.

Social media apps
Netwerken - Don't build LINKS. Build RELATIONSHIPS.

Bureau Britt geeft advies op maat over jouw social mediastrategie. Je wil zichtbaar zijn op social media en daarmee waarde toevoegen aan jouw organisatie. Maar wat post je nou? En wat is het juiste moment om je bericht te plaatsen? Voorkom stress en laat Bureau Britt je helpen bij het creëren van creatieve, originele content (berichten, foto’s, korte filmpjes en gratis weggevers) die passen bij jouw organisatie en persoonlijke wensen.

 

Heb jij jouw social media strategie al aardig op orde, maar ontbreekt de inspiratie om de juiste content te plaatsen? Bureau Britt denkt graag op verschillende vlakken met je mee! Ook het onderhoud van de verschillende social mediakanalen, zowel gedeeltelijk als volledig, is iets dat Bureau Britt voor jou en je bedrijf kan verzorgen.

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.

Media

 

Persrelaties

Plan je als organisatie zijnde een groot event, een open dag, een informatieavond, organiseer je de spectaculaire opening van een nieuw pand, voert je bedrijf een belangrijke verandering door of is er ander belangrijk nieuws te melden aan de buitenwereld? Bureau Britt kan hierbij de schakel vormen tussen organisatie en media.

Microfoon - Media

Door mijn ervaring als journalist en als pers- en communicatiemedewerker heb ik inzicht in het gehele speelveld en die kennis kan ik inzetten om tot goed contact te komen met de media. Hierbij hoort onder andere het mondelinge contact en het onderhouden van relaties met lokale en landelijke media, het maken van de juiste connecties, het opstellen van persberichten, het schrijven van verklaringen en ondersteuning bij het voorbereiden van persconferenties en presentaties voor de pers.

Ondersteuning bij korte bedrijfsfilms

Ook levert Bureau Britt ondersteuning bij en input voor het produceren van korte bedrijfsfilms. Video speelt een steeds prominentere rol in online marketing. Met video gun jij geïnteresseerden een kijkje in de keuken en zet je de deur open voor jouw ideale klant. Benut deze kans optimaal en laat zien waar jij met jouw bedrijf voor staat, wat jij jouw klanten kan bieden en stel je persoonlijk en betrokken op.

Bureau Britt helpt je bij het aandragen en uitwerken van ideeën rondom de verhaallijn, het script, de beeldenkeuze en de informatie-input.

What's you story?

Interviewen

Bij zowel mediacontact als bij het produceren van filmmateriaal voor je onderneming, speelt informatieoverdracht een grote rol. Een manier om aan geschikte informatie te komen of om juist de informatie over te brengen is interviewen. Bureau Britt kruipt zonder problemen in de rol van de daadkrachtige interviewer. Of het nu gaat om een beknopt nieuwsinterview voor op de bedrijfswebsite of voor in de bedrijfsfilm óf om een uitgebreid diepte-interview voor in een vakblad of nieuwsbrief; Bureau Britt pakt het op en maakt er een goedlopend verhaal van.

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.