Diensten

“Hoe is het eigenlijk gesteld met mijn online zichtbaarheid?” Als moderne ondernemer is het verstandig om jezelf deze vraag regelmatig te stellen. Trekt je website voldoende bezoekers? Wordt je blog wel gelezen? Krijg je regelmatig likes en responses op je social media posts én blijft je doelgroep in contact met je door je te blijven volgen en zo een connectie te maken? Kortom: wordt jouw boodschap wel gehoord door jouw doelgroep?

 

Met diensten in copywriting, het creëren van inspirerende social media content, het schrijven van persberichten en het afnemen van waardevolle interviews, helpt Bureau Britt je met het uitdragen van jouw boodschap om zo de beste versie van je organisatie te realiseren.

Topprioriteit hierbij is om persoonlijke en op de klant afgestemde service aan te bieden. Want iedere ondernemer is ten slotte anders!

 

Wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen of meer weten over mijn prijzen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.

 

Diensten Bureau Britt

Copywriting

Ik schrijf aantrekkelijke en foutloze teksten voor jouw website, blogs, nieuwsbrieven en meer. Teksten met een treffende boodschap die naadloos aansluiten bij wat jij wil uitstralen met je onderneming.

Social media content

Wil je zichtbaar zijn op social media, maar weet je de juiste woorden niet te vinden?

Ik schrijf inspirerende en unieke berichten voor Instagram, Facebook of Twitter, zodat jij zorgeloos je posts kunt plaatsen.

Persberichten

Heb jij een spectaculaire opening, een viering of de lancering van een nieuw product gepland staan? En zoek je naar een doeltreffende manier om je nieuws te verspreiden? Met het juiste persbericht breng je iedereen op de hoogte van jouw nieuws.

Ik ondersteun je graag bij het schrijven van een pakkend tekstbericht.

Interviewen

Wil jij je medewerkers op persoonlijke wijze hun verhaal laten doen of wil je een expert in een interessant vraaggesprek aan het woord laten?

Ik help je bij het afnemen van verschillende soorten interviews, bijvoorbeeld voor in nieuwsbrieven of vakbladen.

Vacatureteksten

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw onderneming? De juiste kandidaat die echt bij jouw bedrijf past, vind je met de juiste vacaturetekst!

Ik help je in je zoektocht naar nieuw personeel, door middel van het schrijven van wervende vacatureteksten.

Taalcheck

Komt de deadline van jouw scriptie naderbij en kan jouw tekst wel een goede revisieronde gebruiken?

Ik haal alle taal- en stijlfouten uit jouw scriptie, blog, nieuwsbrieven of social media-uitingen en denk met je mee over de opbouw en structuur van jouw verhaal.