Go for it! Overwin jouw obstakels

Iedereen kent wel het gevoel van twijfel, onzekerheid, angst en allerlei andere obstakels die je op je pad tegenkomt. Je kunt er voor weglopen (een veel gekozen optie) of je kunt ze juist overwinnen! Check in het onderstaande filmpje mijn inspiratieboost!

 

 

Mijn eigen obstakels

Ik had lange tijd heel erg last van obstakels en onzekerheden waardoor ik niet alles kon doen wat ik eigenlijk voor ogen had (zoals het posten van een filmpje zoals hierboven), kijkend naar mijn dromen en wensen. Totdat ik op het punt kwam waarop ik bedacht: ik wil verandering, ik wil groeien! Vanaf dat moment ben ik aan de slag gegaan en ben ik op zoek gegaan naar mijn manier om dit voor elkaar te krijgen.

Ik ben begonnen met de juiste mensen en spullen om mij heen te verzamelen, zowel in het echte leven als op social media, die mij op veel verschillende manieren helpen om mijn eigen pad met zekerheid te bewandelen. Denk aan inspiratieboosts via webinars, challenges en filmpjes, het lezen van inspirerende en integrerende posts, artikelen en boeken, het sparren met mede-ondernemers of openhartige gesprekken met vrienden en vriendinnen. Ook neem ik meer bewust de tijd voor ontspanning: wandelingen en fietstochten door de natuur, het lezen van boeken en Yoga. Dat probeer ik allemaal te doen met zo min mogelijk prikkels van mijn smartphone, laptop etc.

Het blijft een doorgaand proces en je bent nooit uitgeleerd of uitgegroeid. Zelf ben ik ook echt nog niet op het punt waarop ik mijzelf graag wil hebben. Maar als ik terugkijk op de weg die ik tot nu toe heb afgelegd ben ik trots op mezelf en krijg ik inspiratie om nieuwe dingen te ontdekken en te leren.

Vind jouw weg

Ben je zelf nog zoekende naar de beste manier waarop jij over drempels heenstapt? Begin met een innerlijke zoektocht naar wat je echt wil. Vervolgens bedenk je: wat heb ik daarvoor nodig en wie kan mij dat geven? Het belangrijkste is vertrouwen in en een klik met inspirators en coaches te hebben. Voor iedereen is dat anders. Volg vooral jouw gevoel en houd je uiteindelijke doel in gedachten.

Inspiratieboost

 

Britt

1 Comment

Post a Comment