About

In januari 2017 richtte Britt Willems communicatie- en adviesbureau Bureau Britt op: “Met Bureau Britt help ik ondernemers op een persoonlijke manier met hun online zichtbaarheid zodat zij hun boodschap vrij kunnen uitdragen en zo de beste versie van hun organisatie realiseren”.

Over mij:

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik veel plezier had in schrijven. Ik kwam dan enthousiast uit school met een spannend of grappig kort verhaal dat ik voor een taalopdracht had geschreven. Mijn ouders, broers en ook opa en oma luisterden met veel aandacht en plezier naar de avonturen van ‘Het verschrikkelijke konijn uit Zweden’ en zelfs jaren later kwam het tijdens gezellige momenten nog regelmatig ter sprake.
Het gaf mij zo’n fantastisch en voldaan gevoel dat ik iets gemaakt had wat zoveel plezier bracht aan anderen, dat ik dit gevoel nooit ben vergeten!

 

(Over Britt) Follow your dreams

Het was dan ook niet wonderlijk dat ik na de middelbare school voor de opleidingen Journalistiek en vervolgens Communicatiewetenschap koos. Naast schrijven en interviewen word ik echt enthousiast van het helpen van ondernemers met hun online zichtbaarheid. Met Bureau Britt adviseer ik ondernemers op het gebied van communicatie, social media en marketing. Door het geven van passend social media-advies, het schrijven van aantrekkelijke teksten, het afnemen van waardevolle interviews en het onderhouden van persrelaties, helpt Bureau Britt ondernemers om zo goed mogelijk te communiceren zodat zij zich 100% kunnen richten op het verspreiden van hun persoonlijke boodschap.

 

Naast mijn diepgewortelde interesse voor communicatie, social media en marketing, heb ik natuurlijk ook andere persoonlijke passies en interesses.

 

 

Reizen

(Over Britt) Britt @ Malta

Zo ben ik enorm reislustig. Reizen inspireert mij en maakt mij echt blij en gelukkig, zowel naar bestemmingen in als buiten Europa en het liefst samen met mijn vriend of gezellig met vriendinnen. Het kennismaken met nieuwe culturen en gebruiken, het ontdekken en proeven van nieuwe keukens, het ontmoeten van locals en het bezoeken van prachtige plekken vind ik heerlijk en hierbij kom ik helemaal tot rust. Iedere plek doet iets anders met me en ik voel mij gezegend dat ik de mogelijkheid heb gehad om al veel mooie landen en steden te bezoeken. Maar uiteraard heb ik nog genoeg bestemmingen op mijn verlanglijstje staan.

 

 

 

(persoonlijke informatie) Hele kip uit de oven

Koken

Koken vind ik ook erg leuk! Ik hou ervan om nieuwe recepten uit te proberen en ik laat me graag inspireren door anderen op social media, zo volg ik onder anderen Chickslovefood, Uit Pauline’s keuken, de Groene Meisjes en Jamie Oliver. Ik gebruik hierbij het liefst zo puur mogelijke ingrediënten en probeer bewerkte producten zoveel mogelijk te vermijden. Zo ben ik echt fan van de kookboeken Uit Pauline’s keuken en Natuurlijk! Zonder suiker.

 

 

 

 

 

 

Nu je mij wat beter hebt leren kennen, kom ik ook graag in contact met jou en ben ik benieuwd wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Neem gerust contact met mij op en voeg me toe op social media!