Persberichten

Heb jij groot nieuws over jouw organisatie waarover je de buitenwereld wilt informeren? Open je een nieuwe vestiging van jouw sportschool, lanceer je een nieuw product voor jouw natuurlijke verzorgingslijn, ga je een spannende samenwerking aan met een andere grote speler binnen jouw vakgebied of wil jij jouw klanten uitnodigingen voor de uitbundige viering van het 100-jarige bestaan van jouw winkel? Dan is het verspreiden van persberichten de manier om het nieuws bekend te maken.

 

Bij het opstellen van een persbericht is het belangrijk dat de vragen van geïnteresseerden direct helder beantwoord worden in de tekst. Maar een pakkend persbericht is meer dan alleen een opsomming van de feiten. Een goed bericht bevat de juiste toon en wordt bondig en aantrekkelijk geschreven, brengt de lezer op de hoogte van het nieuws en nodigt eventueel uit tot actie en reactie.

 

Als copywriter met een journalistieke achtergrond help ik je met veel plezier met het schrijven van het perfecte persbericht voor jouw nieuws.

Persberichten - Media en microfoons

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.