Inspiratie, Ondernemen

Ik zal je in deze blog niet gaan vervelen met het nut en het positieve effect van netwerken, want daar heb je als ondernemer ongetwijfeld al genoeg artikelen, blogs en posts over gelezen. Wat ik je wel ga vertellen is dat er als (startend) ondernemer eigenlijk geen excuus is om geen tijd in netwerken te steken of om het uit te stellen. That’s right!

Read More
Ondernemen, Organiseren

Hoe ga jij om met de continue stroom van meldingsgeluidjes van alle apps op je smartphone en laptop? De stortvloed aan informatie en prikkels die tegenwoordig op dagelijkse basis op ons afkomt is gigantisch en overheersend. Het leidt je af van belangrijke bezigheden en zorgt voor verminderde concentratie. En dat zorgt voor chaos. Maar hoe kun je nou diverse apps inzetten om meer orde en organisatie op jouw apparaten en in jouw leven te realiseren?

Read More
Inspiratie, Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling

Iedereen kent wel het gevoel van twijfel, onzekerheid, angst en allerlei andere obstakels die je op je pad tegenkomt. Je kunt er voor weglopen (een veel gekozen optie) of je kunt ze juist overwinnen! Check in het onderstaande filmpje mijn inspiratieboost!

Read More
Inspiratie, Marketing, Ondernemen

Afgelopen maanden komt Facebook steeds vaker negatief in het nieuws. Jaren geleden begon het met af en toe een artikel of item over een misstap van Facebook. Maar inmiddels volgen de schandalen elkaar in een razend tempo op: misbruik van persoonlijke gegevens, stiekeme experimenten, onjuiste adverteerdersstatistieken en berichten die zonder toestemming openbaar gemaakt worden. De lijst groeit nog steeds...

Read More
Copywriting & Tekstschrijven, Marketing, Ondernemen

Opent je bedrijf een nieuwe vestiging, lanceer je een innovatief product of wijzig je na jarenlang ondernemen je bedrijfsnaam? Pak dan direct je kans om aandacht te genereren voor jouw bedrijf en deze zo eens goed in de spotlight te zetten. Hierbij is een krachtig persbericht met een hoge nieuwswaarde onmisbaar.

Read More
Inspiratie, Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling

Inspiratie, simpel gezegd: je hebt het of je hebt het niet! Het kan ervoor zorgen dat je je heerlijk voelt, alsof je de wereld aankunt. Maar als het je aan inspiratie ontbreekt kun je je juist futloos en zelfs een beetje verloren voelen.Hoewel het niet iets tastbaars is, heeft ‘inspiratie’ wel een groot effect op alles dat je onderneemt. Maar wat is inspiratie nou precies? En nog belangrijker: waar haal jij je inspiratie vandaan?

Read More
Inspiratie, Marketing, Ondernemen

Raak jij in de stress als je een paar dagen offline bent geweest op social media? Ben je bang dat klanten hun interesse verliezen en direct naar de concurrent rennen? Dan wordt het tijd voor een andere kijk op zaken. Te veel online zijn kan namelijk juist tegen je gaan werken. Velen van jullie zullen het ongetwijfeld niet met mij eens zijn, maar ik ben het in de laatste weken anders gaan zien.

Read More
Inspiratie, Ondernemen, Organiseren, Persoonlijke ontwikkeling

Je kent het vast wel: zenuwen en spanning voorafgaand of tijdens een moeilijk tentamen, een belangrijk gesprek, een presentatie of een sollicitatie. Of het continue knagende, gespannen gevoel dat je ontzettend veel moet doen in heel weinig tijd. Stress ontstaat in allerlei verschillende situaties en heeft overduidelijk invloed op je lichaam. Stress zou volgens velen gevaarlijk en schadelijk zijn voor je gezondheid en zelfs tot een vroegtijdige dood kunnen leiden.

Read More
Copywriting & Tekstschrijven, Marketing, Ondernemen

Het schrijven van een goede, pakkende tekst is een flinke opgave. En dan is het schrijven van webteksten al helemaal een vak apart. Er zit een wereld van verschil tussen het opstellen van een ‘gewone’ tekst of een tekst voor op een website.Er zijn dan ook veel punten te benoemen waarop je kunt focussen om een effectieve webtekst te schrijven. Ik zal in deze blog de belangrijkste punten met je delen.

Read More
Inspiratie, Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling

Ik stond in een boekenwinkel in Arnhem en ik moet een jaar of 19 zijn geweest. Niet op zoek naar iets specifieks maar ik wilde gewoon een interessant, nieuw boek scoren. Mijn ogen gleden langs de dikke, houten boekenplanken en toen sprong het boek er voor mij meteen uit: Haal het beste uit uzelf! Leeuw.

Read More
Marketing, Ondernemen

Het is voor ondernemers al jaren een belangrijke trend in de marketingwereld; het personaliseren van de communicatie naar je (potentiële) klanten. Bekende voorbeelden van dit soort persoonlijke marketing zijn de e-mails met op de klant afgestemde aanbiedingen van de Albert Heijn naar aanleiding van aankopen die de klant doet met de persoonlijke bonuskaart of de verjaardagsmail van Bol.com met een felicitatiefilmpje en een persoonlijke kortingscode.Dat het werkt is inmiddels wel duidelijk, maar wat houdt deze persoonlijke marketing nou eigenlijk precies in en waarom werkt het zo effectief? Laten we hier eens wat dieper op in gaan…

Read More
Marketing, Ondernemen

We weten allemaal dat marketing en reclame bedoeld zijn om ons te beïnvloeden, om te zorgen dat wij uiteindelijk overgaan tot koop van een product of dienst. Je zou denken dat als je dit eenmaal doorhebt, je er dan niet gevoelig meer voor bent. Maar dat is lang niet altijd zo.

Read More
Inspiratie, Ondernemen

“Stap uit je comfortzone, Britt!” Met deze woorden heb ik mijzelf de laatste maanden vaak streng moeten toespreken. Sinds de officiële start van Bureau Britt begin dit jaar, ben ik als startend zelfstandig ondernemer al verschillende beren op de weg tegen gekomen die ik stuk voor stuk (de één wat gemakkelijker dan de ander) heb moeten overwinnen.

Read More