Vacatureteksten

Je hebt nieuw personeel nodig voor jouw organisatie en de zoektocht is gestart. Er worden vacatureteksten opgesteld en geplaatst en de reacties stromen binnen. Je maakt een selectie van enkele kandidaten die jij geschikt acht en diverse sollicitatiegesprekken volgen. Maar toch merk je bij ieder gesprek dat de sollicitant toch niet de juiste match is. Je hebt het gevoel dat de kandidaat niet bij je bedrijfscultuur past, andere verwachtingen heeft of niet uitstraalt waar jij naar op zoek bent. Het vinden van nieuw personeel kan een tijdrovende en ingewikkelde zoektocht zijn.

 

Hoe zorg je nou dat je precies die medewerker vindt waar je op zoek naar bent, zonder dat het te veel tijd kost? Allereerst heb je dan een goede wervende vacaturetekst nodig die precies overbrengt waar jouw organisatie voor staat. Een enthousiasmerende tekst die past bij jouw vakgebied en in de juiste taal geschreven is voor al jouw medewerkers. Een tekst met een duidelijke boodschap waarin gevraagd wordt naar de juiste kwaliteiten en competenties.

 

Ik help je graag met het opstellen van passende wervende teksten voor al jouw vacatures, zodat jij de juiste nieuwe medewerkers voor jouw organisatie vindt.

Vacature - We're hiring

Meer weten of gewoon even brainstormen? Connect op LinkedIn of neem contact met mij op.